Thursday, February 1, 2007

Tetelu, intelege, pana si Dumnezeu s-a plictisit!

Scrisoare deschisa domnului Tetelu.


Stimate Domnule Tetelu,

Tin sa va aduc la cunostinta faptul ca m-ati plictisit iremediabil si ireconciliabil. Lasati-o-n Dumnezeii ei de treaba! Miercuri de miercuri ma rog la Dumnezeu cu manutele impreunate sa nu mai scriti despre Dumnezeu. Si miercuri de miercuri tastati cu manutele despreunate aceeasi chestie: Dumnezeu are pula. Dumnezeu si femeile, Dumnezeu infinit, Dumnezeu si mortii-masii....
Daca imi aduc bine aminte, anul trecut pe vremea asta tot pe Dumnezeu il citeam. Si radeam. Da, domnule, radeam. Radeam de ma prapadeam. Azi insa, pe masura ce ma apropii de ultimele pagini, ma trezesc cuprinsa de frisoane din ce in ce mai reci. Caci, una e sa citesti prima bascalie despre Dumnezeu, si alta e a o mia.
Intrebarea mea este: domnule, dumneavoastra v-ati propus cumva sa-l bateti pe Tanar&Nelinistit?

2 comments:

Karmina said...

Daaa, bine zis! De multe ori m-am intrebat cand o sa renunte Academia la stilul rubricii asteia. Culmea e ca stiu ca nu o scrie un singur Tetel, ci mai multi... Oricum, e mai fumata ca un chistoc de tigari pe holurile caminelor studentesti.

dina said...

O prietena mi-a sugerat sa le trimit o scrisoare..Poate se prind si ei ca nu mai tine si renunta. Ma mai gandesc. Oricum, n-as stii pe ce adresa sa trimit, avand in vedere ca-s mai multi Teteli, sau toti sunt Tetelu.